dilluns, 24 de maig del 2010

35é llibre
Crisis
Robin Cook
455 pàg.
L'escriptor número 1 en llibres de misteri en l'entorn mèdic, aquesta vegada ens trasllada a Boston on Craig Bowman, metge que ho té tot de la vida, un bon treball, una "querida" jove, una esposa, que abandonada i tot pel seu marit, seguix estimant-lo i tot li ho perdona (per favor, com són de tolerants les nord-americanes) és acusat de negligència. Abandona tota eixa vida de luxes, torna a casa amb l'esposa, i ha de ser el germà d'aquesta, un bon forense de la ciutat de Nova York, qui investigue que va passar la nit en què pressumptament es va produir la negligència. Dir també que el forense està a punt de casar-se.
Metges, advocats i companyies d'assegurances són els protagonistes d'aquesta novel·la, que es fa més llarga que un dia sense pa; al final només tens interés per saber si el forense arribarà a temps de casar-se o no. 
Bé i el final és rocambolesc, no te'l conte i així hi haurà alguna cosa que et sorprenga, com em passà a mi. Gràcies que me'l deixà Esther i no haguí de gastar-me 20 € en ell, ho haguera maleït un milió de vegades.